Soc
Víctor Grau

Soc un de tants ciutadans enamorat de Tortosa, dels seus barris i dels seus pobles. Vaig néixer a Tortosa l'any 1990. He viscut a Jesús i ara ho faig Ferreries. 

Tortosa
La meua ciutat

Tortosa ha estat per mi un element clau i ben present a la meva vida. He estat membre de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, els Abanderats de Tortosa i tamborer de la confraria dels Natzarens de Jesús de la Passió. Igualment, he participat activament en el voluntariat de la festa del Renaixement durant diverses edicions. També, he participat en l'organització d'altres esdeveniments de la ciutat com ara la cavalcada dels Reis Mags. Així mateix, he estat membre organitzador dels World Sports Games en la gestió del voluntariat, on vaig poder comprovar el potencial de tots els tortosins i tortosines així com el conjunt de ciutadans de pobles i ciutats de les Terres de l'Ebre.  

Educació i esports
Les meues passions 

La meua passió sempre ha estat l'educació i, alhora, l'esport; concretament el futbol. Professionalment, he pogut combinar-les com a mestre d'Educació Primària, professor universitari associat a la Universitat Rovira i Virgili, coordinador de pràctiques de grau de magisteri a la Universitat Oberta de Catalunya i organitzador d'esdeveniments esportius. 

En tots i cadascun dels meus reptes professionals sempre he intentat aprendre molt i de forma constant, de tots i de tothom.  Aquesta actitud m'ha permès prendre consciència de tot allò que considero necessari per a la governabilitat de Tortosa: dedicació màxima i compromesa, entrega als altres des d'una perspectiva altruista, respecte per aquests mateixos, responsabilitat en la presa de decisions, visió de futur, treball cooperatiu efectiu i necessari.

El meu compromís

El meu compromís en la ciutat ha estat sempre una de les meues prioritats. Ara, però ha arribat el moment de fer un pas endavant: encapçalar un nou projecte de ciutat autènticament socialista. Ho faig amb moltes ganes i amb molta il·lusió. A més a més, amb voluntat d'implementar una proposta innovadora, renovada i moderna que torni a il·lusionar a tots els tortosins i tortosines. Ara toca rellançar la ciutat i, per tant, passar de les idees als fets. Ha arribat el moment de fer-ho possible: t'hi sumes? T'esperem!